donderdag 28 november 2013

Alle soorten K3 speelgoed

Uit ervaring weet ik dat peuters, kleuters en (jonge) kinderen erg gecharmeerd kunnen zijn van de Belgische meidengroep K3. Sinds Josje Huisman er in zit is de groep niet helemaal Belgisch meer, maar omdat Studio 100 van Gert Verhulst de meidengroep onder zijn vleugels heeft blijft de basis Belgisch.

K3 heeft een groot aantal CD's en DVD's uitgebracht met de prachtigste liedjes. Maar wat is er nog meer te koop op het gebied van K3? Speelgoed, speelgoed en nog eens speelgoed! En natuurlijk niet te vergeten de drinkbekers, lunchboxen, schooltassen, dekbedden, kleding en zelfs snoep!

Op deze pagina zal ik proberen om het overweldigende aanbod K3 speelgoed en overige producten te rangschikken. Ik hoop dat je hiermee voldoende inspiratie kunt opdoen voor een leuk K3 cadeau. K3 is er voor jongetjes én meisjes maar toch zijn onder de fans meer meisjes te vinden. Vandaar dat het meeste K3 speelgoed roze van kleur is.

K3 Drinkbekers

K3 drinkbekers zijn online te koop in een aantal soorten en maten. Hieronder afbeeldingen van de meest populaire K3 drinkbekers. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

K3 drinkbeker met Kathleen

Roze K3 feestbeker of wegwerpbeker

K3 schoolbeker met deksel

K3 drinkbeker, groot formaat

K3 limonadeglazen

K3 drinkbeker

Blauwe K3 drinkbeker met schroefdop

Geen drinkbeker maar prachtige K3 mokken

K3 beker met snoepgoed

K3 bekers

K3 Puzzels

K3 puzzels worden geleverd met niet al teveel stukjes. De puzzels zijn immers bedoeld voor kinderen. Hieronder de populairste K3 puzzels. Klik voor een grotere afbeelding.

K3 puzzel 36 stukken

K3 puzzel met 50 stukken
K3 puzzel met 50 stukken

K3 puzzel met Kathleen, 60 stukken

K3 puzzel met 70 stukken

K3 bolpuzzel, puzzelbol of puzzleball

K3 puzzel 99 stuks

Nog steeds te koop bij bol.com, K3 prinsesjes 60 stukken met Kathleen

Nog een puzzelbol van K3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten