donderdag 8 april 2021

Bruder speelgoed tractor

Bruder Speelgoed zoals een tractor

Zoek je een tractor voor je kind om buiten mee te spelen dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben een uitgebreide Bruder speelgoed collectie. Dit is sterk speelgoed gemaakt door onze oosterburen en het voldoet aan de strengste eisen voor kinder speelgoed. En het is ook nog eens duurzaam. Bruder speelgoed gaat erg lang mee!  

John Deere Bruder tractor

Een trekker van Bruder heeft een schaal van 1:16 en ze zijn een kopie van de tractoren die je vaak ziet bij boerderijen zoals die van John Deere. Met welke tractor speelt je kind het liefst? Er is ruim voldoende keuze. Zo is er een Bruder speelgoed tractor met voorlader waar je vanalles mee op kan pakken. Je kunt er ook buiten mee in de zandbak spelen, alleen of met vriendjes. Spoel na afloop wel het zand er even af natuurlijk, dan kan je er de volgende keer ook weer binnen plezier van hebben.

Bruder speelgoed tractor en grondverzet machines

Wij verkopen Bruder speelgoed zoals graafmachines die er bijna net zo uitzien als het origineel van bijvoorbeeld Caterpillar. Er zijn Bruder machines met wielen of met rupsbanden. De armen en de bak kunnen bewegen en zo kun je vanalles in de kiepwagen scheppen. 

Vrachtwagens van Bruder speelgoed

Houdt je kind meer van vrachtwagens? Ook dan kun je bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bruder vuilniswagen. Dit speelgoed wordt geleverd met de bijbehorende kliko’s die je in de vuilniswagen kan leeggooien. Of een coole Bruder brandweerwagen met licht en geluid? Zoek niet verder want ook die hebben we op voorraad.

Bruder speelgoed kopen

Speelgoed online bestellen, doe je eenvoudig bij Toys & More. En mocht het niet bevallen dan kun je je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Wij leveren uit eigen voorraad.

Contactgegevens
06-30255550
info@toysenmore.nl
Proefpolder 5, 1619 EH Andijk



Geen opmerkingen:

Een reactie posten